Здравейте, ние сме Flying Steps – единствената българска школа, специализирана в изучаването и преподаването на суинг танца Boogie-Woogie!

Какво е Суинг?

Суингът е музикален стил възникнал през 20-те години на миналия век. Той обединява богата гама от различни танци, като Boogie Woogie, Shag, Lindy hop, Jitterbug, Balboa, Charleston, East Coast Swing и други.

Какво е Буги?

Boogie Woogie е динамичен и весел танц, eдин от най-разпространените суинг танци от 40-те до 60-те години на миналия век. Достига своята максимална популярност с пика на звездите на рокендрола като Елвис Пресли и Литъл Ричърд.

Днес стилът е навлязъл с пълна сила в съвременната суинг култура и чевръсто се развива и на световно ниво, правейки го неизменна част от всички партита и естествен предшественик на доброто настроение!

Flying Steps Dance Studio
Понеделник и Сряда от 19:00
BT Dance Studio
Понеделник и Четвъртък от 19:30

Регистрирай се сега!

flying-steps-boogie-trenirovki-2019-cut

Нови Групи

SWING

за начинаещи

Boogie Woogie

Кои сме ние?

Ние сме Flying Steps! Клуб с богата история, сформиран от хора, свързани помежду си от любовта си към суинг танците. Нашата страст е Boogie Woogie и затова сме тясно специализирани в този стил. Вече повече от 10 години полагаме усилия да популяризираме и запознаем българското общество с буги танца и неговата невероятна култура.

Организираме български и световни първенства, каним най-добрите в света, правим партита, събития, отворени сошъли и практики, кемпове и още, и още… Всичко с желанието ТИ да се присъединиш към голямото ни буги семейство и заедно да развиваме суинг общността в България, докато се забавляваме!

Искаш ли да танцуваш Boogie Woogie?

Следи ни във Facebook или се свържи с нас директно, за да добавиш още много добро настроение и нови приятели в своето ежедневие!

Работното ни време

понеделник – петък

19:00 – 22:00

Неделя

18:00 – 20:00

Контакти

Телефон

+(359) 878 946 872

имейл

swing@flyingsteps.bg

Адрес | Зали Графа

София, Център,

ул. Граф Игнатиев 50, ет. 2